Beşiktaş-Kara kartal çocukluğumun rüyası, gençliğimin mutluluğu, ömrümün vazgeçilmezi, sevdamsın. Ben Beşiktaşlıyım ve bundan gurur duyuyorum.

1903 yılında ülkemizde daha futbol takımı yokken kurulan ilk takım. Yani önce biz vardık.

İlkleri çok fazla olan bir takımız. Yazılacak o kadar çok ilk var ki; sadece bazıları: Diğerleri için lütfen linke tıklayınız

İlk tescil edilen ve Ay-Yıldızlı armayı göğsünde taşıyan ilk Kulüp olma gurur ve onuru bizim

İlk namağlup şampiyon yine biziz. Şeref turunu yaparken 1991-1992 sezonunda kazandığımız şampiyonluğun tüm maçlarının skorları işte böyle yazılmış. Beşiktaş JK Müzesinde ise kupamızı görebilirsiniz.

Beşiktaş Vodafone Arena kapılarını 8 Eylülde ziyaretçilere açtı.

Tabii durur muyuz hemen biz de gidelim dedik. Ama bence takım rengi önemli değil tüm sporseverlerin görebileceği güzel bir etkinlik. Giydik formalarımızı (benimki adımın yazılı olduğu nostaljik forma) haydi Vodafon Arena’ya.

Araştırdık. Biletlerimizi nasıl alırız diye.

Internetten biletler alınabiliyor, istediğiniz gün ve saat seçilebiliyor. Çünkü tur 1 saat sürüyor ve rehber eşliğinde olduğu için o saat dolmuş olabilir. Biletlerimizi aldık, fiziki biletleri Vodafone 19 Mayıs kapısında ki bilet gişesinden alabiliyorsunuz. Online aldığınız biletleriniz o zaman geçerli oluyor, unutmayın. Ha birde unutmayın seçtiğiniz gün ve saatte geçerli biletiniz. Bilet alabilmek için link:

Bilet ücretleri tam bilet 40 TL, indirimli bilet 25 TL. İndirimli bilet 7-14 yaş arası çocuklar, öğrenciler, öğretmenler, erler/erbaş kimliği olanlar, 65 yaş üzeri kişiler. 0-6 yaş arası çocuklar, sarı basın kartı olanlar, engelli kişiler (yanlarındaki 1 refakatçi), gazi ve şehit yakınları ücretsiz. Ayrıca Şeref turuna katılıp Beşiktaş JK Müzesine gezerseniz indirimli bilet alabilirsiniz.

Peki tur esnasında nereleri dolaşacağız. Basın tribünü, Basın Locası, Yönetim Locası, Basın Toplantı Odası, Beşiktaş JK Soyunma Odası, Misafir Takım Soyunma Odası, Yedek Kulübesi, Saha gibi en özel bölümleri görebileceğiz. Ayrıca istediğiniz futbolcu ile Green box teknolojisi ile fotoğraf çekinebilme şansınız da var.

Haydi o zaman tura başlayalım.

Sahaya doğru tura başladık. Bu yolda tarihimizin anlatımı ve unutulmaz başkanımız Süleyman Seba’nın ünlü sözü karşımıza çıktı “İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz”

Demiştik ya Beşiktaş ilklerin takımı. Hepsi gördüğünüz gibi anlatılmış. Bazıları burada

Şampiyonluklarımız yazılı olduğu yerden geçiyoruz. Bizim üç yıldızımız var (armamızda ki yıldızımızın dışında) yani 15 şampiyonluk demektir. Sadece son iki şampiyonluk burada: Şenol Güneş Hoca ile kazandığımız. Darısı nicelerine

Bazı önemli odalardan geçiyoruz. Basın girişi, Bay ve Bayan Hakem Odaları ve Doping Kontrol

Bizim takımın soyunma odası. Önemli son kritiklerin yapıldığı, taktiklerin verildiği önemli oda. Hep iyi haberler alalım buradan

Değişik kareler

Misafir takım soyunma odası. Ne diyeyim yenilgiler onların olsun.

Veeeeeeeeee yeşil sahaya çıkış. Tribünlerin boş olduğuna bakmayın. Dolu gibi o heyecanı hissediyorsunuz. Bağırmak geliyor içinizden.

Basın tribünü

Kulaklığı takıp bir maçın anlatım ve goooool sevincini yaşadık. Çok güzel bir duygu.

Basın toplantı salon girişi

Beşiktaş Şeref tablosu, futbolcuların sezon içindeki performansları, unutulmaz 10 numaralar ve tabi ki unutulmaz file bekçilerimiz kaleciler. Hepsi çok değerli ama benim unutamadığım Sabri Dino

Kartal ve kupalarımızın bir bölümü

Haydi şimdi de Beşiktaş JK Müzesine gidelim ve şanlı geçmişimize bakalım, Beşiktaş efsanesine bir uzanalım.

Tarihimiz yıllar halinde detaylıca belirtilmiş.

Tabi ki gözümüz namağlup şampiyon olduğumuz bölümü arıyor. Gururumuzsun

Bu üçlüyü hatırladınız mı

Metin Tekin, Ali Gültiken, Feyyaz Uçar, Namı diğer Metin-Ali-Feyyaz üçlüsü yada bizim gol fırtınaları, rakip takımların korkulu rüyaları Beşiktaş-Adanademirspor maçında yani 10-0 kazandığımız maçta Metin 3 Ali 4 Feyyaz 3 gol atmıştı. ve sloganımız şöyleydi: Bir iki üç gol yetmez, Dört beş altı olsun, Metin Ali Feyyaz atsın, Beşiktaşım şampiyon olsun

Daha nice şampiyonluklara Siyaaaaaaaaah Beyaaaaaaaaaz En büyük BEŞİKTAŞ

Beşiktaş JK Şeref turuna katılmak ve Beşiktaş Müzesine gitmek için

Adres: Vodafone Park, Vişnezade Mah. Kadırgalar Cad. No:1 Beşiktaş / İSTANBUL Bilet alırken lütfen dikkat: İç saha maçları olduğu gün, dini bayramların 1. Günü ve 1 Ocak günü tur yok.